چای نعنا - An Overview
چای نعنا - An Overview
Blog Article
تحلیل برنده ورم ها، لطیف کننده، بازکننده انسداد و مفرح قلب، جهت بیماری اعصاب مانند سردرد، تشنج، افسردگی، کابوس و وسواس و بیماری های مفاصل مفید است. به تنهایی مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا می باشد.
طرز تهیه دمنوش نعناع و دارچین به این صورت است که ابتدا باید در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید. برگهای نعناع و چوب دارچین را به همراه آب جوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.
خواص: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقو ی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است.
خواص: طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب و اعصاب و درمان کننده میگرن می باشد.
خواص: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب، محرک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضد کرم خوردگی دندان، شستشو دهنده کلیه، مقوی معده، ضدسرفه، ضدحساسیت و خلط آور است.
طرز تهیه هنگام مصرف نباید آن را نرم کوبید و یا زیاد جوشاند، بلکه باید با شعله غیر مستقیم و خیلی آهسته و طولانی مدت دم کنید.
نعناع با داشتن این ترکیبات فوق العاده بروی سلامت بدن خواص زیادی بهمراه دارد.از جمله خواص مهم دم نوش نعناع برگ تازه نعناع برای سلامتی می توان به درمان مشکلات گوارشی، سرفه، اسهال، استفراغ، تقویت معده، رفع خستگی، درمان بیماری های ریوی، آسم، تقویت قلب، حافظه، ایجاد آرامش و بهبود سلامت پوست اشاره کرد.
طرز تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل با جوش آوردن آب شروع میشود. آب را بعد از جوش آمدن از روی حرارت بردارید و داخل قوری بریزید. حالا ریشه زنجبیل نازک حلقهشده و نعناعهای خرد شده را به آب داغ اضافه کنید.
برای رفع ??? ???? ????? ?? ??? مشکل سوزش معده مصرف پودرخشک، عرق نعناع و جویدن برگ تازه نعناع موثر و مفید است.
ترجیحا این دمنوش ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید. هم چنین آنها را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد.
حتما بخوانید: پایین آوردن تب کودکان با بهترین درمان خانگی
هچنین نعناع برای رفع زخمهای که به دلیل گزش حشرات مانند پشه و زنبورعسل ایجاد شده اند، نیز مفید است.
تمام نوشیدنی های های معرفی شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم (کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم.
ادرارآور، مفرح، محرک اعصاب، تقویت کننده معده، کبد، قوه باه، قلب و عروق، کاهش دهنده درد کمر و مفاصل، تسریع کننده جریان خون، نیرو بخش، باز کننده انسداد مجاری، پاک کننده سینه و حنجره، بالا برنده فشار خون، ضد اخلاط رطوبتی، پا دردهای رطوبتی، سرفه های رطوبتی، دلهره، بوی بد دهان، دردهای استخوانی، دیابت، سردی بدن.